Liefdestherapie voor singles

Wat liefdestherapie voor je kan doen

Door liefdestherapie leer je jezelf beter kennen, heel je wonden, versterk je relatievaardigheden en ben je in staat om liefde te ontvangen en te geven.

Herken jij dit?

Je vriendin nodigt je uit voor haar verjaardagsfeestje en je voelt gelijk spanning in je buik. Natuurlijk wil je deze heuglijke dag samen met haar vieren. Maar je hebt eigenlijk geen zin om alleen te gaan- zonder partner. Je hebt geen zin in weer die ene vraag: ‘hoe komt het dat zo een leuke vrouw als jij nog steeds singel is?’ Je hebt geen zin om weer te vertellen dat je de ware nog niet hebt gevonden. Je hebt namelijk een heel leuk leven. Aan de ander kant voel je het gemis van een partner die jouw leven verrijkt. Je wilt graag een liefdevolle relatie, maar geloof je, na alle pijn en teleurstellingen, nog wel in de liefde? Je denkt nog regelmatig aan je ex. Je vraagt je af of ware liefde voor jou is bestemd en je twijfelt aan de oprechtheid en goede bedoelingen van mannen die interesse in jou tonen. Je bent moe van emotioneel onbeschikbare mannen,  die geen commitment willen aangaan, terwijl jij een liefdevolle verbinding wenst aan te gaan.

Stel dat het anders is? 

Je vriendin nodigt je uit voor haar verjaardagsfeestje en je voelt blijheid en geluk. Natuurlijk ga je deze heuglijke dag samen met haar vieren. Je partner heeft ook zin in een leuk feestje. Jullie hebben voorpret bij het kopen van een cadeau, je stapt aan de arm van je geliefde de feestzaal in en stelt hem aan iedereen voor. Verliefd, blij en gelukkig genieten jullie samen van het feest. Na het feest gaan jullie samen naar huis en praten jullie gezellig na. Je prijst je gelukkig dat je jouw ware liefde hebt gevonden, iemand waarbij je jouw authentieke jezelf kan zijn. Eindelijk heb je die fijne, liefdevolle verbintenis waar je zo lang naar hebt verlangt. Als  je nu denkt aan jouw ex dan ben je dankbaar voor alle geleefde momenten en geleerde lessen, want die ervaringen hebben jou geholpen om te groeien, liefde te ontwikkelen en je hart open te stellen voor ware liefde.

DE LIEFDESGELUK METHODE

Elke persoon is anders, elke single heeft andere uitdagingen en behoeftes in de liefde en in de liefdesrelatie. Er is dus geen ‘one size fits all’ methode. Ik ben liefdes-en relatietherapeut met meer dan 15 jaar ervaring, ik leer je graag hoe je de relatie met jezelf  kunt verdiepen, vrede kunt sluiten met je verleden en je kunt openstellen voor de liefde.

Wil je niet langer als single door het leven gaan? Wil jij een liefdevolle verbintenis aangaan met een geliefde die jou aanvult en jouw leven verrijkt? Goed nieuws! Dat kan met de Liefdesgeluk methode.

De liefdesgeluk methode is de meest efficiënte manier om je single-status te veranderen in ‘in een relatie’.

Voel je onzekerheid en zorgen of het jou ooit gaat lukken om een relatie vol liefde, begrip en verbinding te gaan? Verlang jij ernaar je leven te delen met een geliefde, iemand met wie je gezamenlijke dromen kunt realiseren? Wil jij vol vertrouwen en geluk in het leven staan, zonder dat je het gevoel hebt dat er iets mis is met jou en zonder het gemis van liefde in jouw leven? Dan is de liefdesgeluk methode zeker iets voor jou.

Wat zijn de fasen waar je door gaat?

1. Verhelderen  2.Verkennen 3. Verwerken  4. Versterken. 

Volg als single de Liefdesgeluk methode

Ontmoet je unieke zelf & verwelkom jouw ware liefde!

Ik bied de meest effectieve manier om de relatie met jezelf te verdiepen, zodat je vol vertrouwen klaar bent, wanneer jij in 9 sessies het gehele programma doorloopt, om vandaaruit ware liefde in je leven te verwelkomen. Het gehele programma bestaat uit de fasen: 1. Verhelderen, 2.Verkennen, 3. Verwerken, 4. Versterken. 

In fase 1 ‘Verhelderen’ ga je je zelfkennis en bewustzijn vergroten, krijg je inzichten in je eigen persoonlijkheid en de gevolgen van het verleden op je huidige relatiestatus als vrijgezel.

In fase 2 ‘Verkennen’ onderzoek je jouw onbewuste gedachten over de liefde en de effecten hiervan op jouw liefdeservaringen, krijg je meer kennis over een aantal wetmatigheden in relaties en ga je snappen hoe het komt dat bepaalde dingen in jouw relaties steeds weer herhalen.

In fase 3 ‘Verwerken’ ga je jouw onvervulde pijn en behoeften uit het verleden helen zodat je meer in het hier en nu kan leven en niet steeds dezelfde patronen herhaalt.

In fase 4 ‘Versterken’ ga  je jouw relatievaardigheden verbeteren en leer je op een verbindende manier  communiceren en jezelf presenteren zodat je meer vanuit verbinding het contact aangaat.

Tijdens het doorlopen van het programma leer je hoe je een liefdevolle relatie creëert. Je begrijpt hoe jouw persoonlijkheid en je verleden een rol kunnen spelen in een toekomstige relatie. Je sluit vrede met je verleden en leert je openstellen voor ware liefde. 

Ik geloof dat we allemaal een levensverhaal hebben en dat we meerdere liefdesverhalen beleven. Iedereen verdient het om te leren en groeien van de liefde. 

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • jouw (zelf)liefde en ware liefde ontdekt
 • zelfwaardering, zelfvertrouwen en geluk (her)vindt
 • je bevrijdt van de pijn uit het verleden en je je kan openstellen voor de liefde

Dit is nu mogelijk als je meedoet! Wacht niet langer.

Liefdestherapie voor singles

Liefdestherapie is een vorm van relatietherapie. Het draait hier om de relatie met jezelf en hoe jij je verhoudt tot de liefde. Ben je net vrijgezel? Ben je al een tijdje alleenstaand? Of heb je nog niet eerder een (liefdevolle) relatie gehad? Wat jouw situatie ook is, met liefdestherapie voorkom je dat het verleden zich herhaalt.

Waarom is liefdestherapie waardevol?

Zonder voldoende kennis van hoe liefdesrelaties werken, kun je blijven hangen in de pijn en het verdriet uit het verleden. Misschien houd je je ex verantwoordelijk voor jullie relatiebreuk. Misschien blijf je je maar afvragen waarom het niet lukt een liefdevolle relatie aan te gaan. Misschien ben je onzeker en kies je onbewust ervoor om alleen te blijven.

Door het leven gaan als alleenstaande kan soms eenzaam aanvoelen, bijvoorbeeld wanneer je alleen naar (familie)feestjes gaat. Of wanneer voor de zoveelste keer aan je wordt gevraagd hoe het komt dat zo’n leuk mens als jij nog vrijgezel is. Er zijn best veel alleenstaanden die zich eenzaam voelen omdat ze een maatje missen om samen te genieten van al het moois in het leven.

Liefdestherapie helpt je om vol zelfvertrouwen en zelfliefde je hart te openen voor iemand waarmee je je leven en liefde kan delen.

Tijdens onze sessies ga je aan de slag met de volgende vragen:

 1. Hoe toon ik mijn liefde?
 2. Welke barrière heb ik op te lossen om ware liefde te ervaren?
 3. Sta ik daadwerkelijk open voor de liefde?
 4. Wat heb ik te leren van de liefde?

Liefdestherapie brengt je het volgende:

 • Je leert jezelf beter kennen
 • Je heelt oude pijnen
 • Je versterkt jouw relatievaardigheden
 • Je bent in staat om liefde te ontvangen & te geven

Liefdestherapie is uitermate geschikt voor mensen die zich herkennen in één of meerdere van de volgende kenmerken:

 • Je bent vrijgezel, hebt een leuk leven maar voelt het gemis van een partner
 • Je hebt moeite om anderen te vertrouwen en daarom moeite met het toelaten van een nieuwe liefdespartner in je leven
 • Je wilt wel de lusten van een relatie maar niet de lasten. Jouw motto is dan ook: een relatie prima, zolang jij je vrijheid en verworvenheden niet kwijtraakt
 • Iedere keer als je iemand tegenkomt, vraag je je af of hij/zij de ware is. En of je wel de juiste keuze maakt
 • Je hebt de hoop opgegeven ware liefde te vinden, maar stiekem verlang je toch naar een geliefde om je leven mee te delen
 • Je denkt dat je geen relatiemateriaal bent
 • Je bent uitgeput van je vorige relatie. Een relatie waarin je de ander probeerde gelukkig te maken ten koste van jezelf.
 • Jij vindt het lastig om grenzen te stellen
 • Je hebt moeite om je kwetsbaar op te stellen

Aanbod

Ontmoet jouw unieke zelf & verwelkom jouw ware liefde!

Normaal € 1.395,00

NU voor € 1.195,00

of € 239,00 per maand

(Excl. 21% BTW)

Voor singles of 1 van de partners in relatie*


Duur traject: 5 maanden

10 sessies


Fase 1 – Verhelderen


Fase 2 – Verkennen


Fase 3 – Verwerken


Fase 4 – Versterken


Hoe werkt het?

Kennismaken

We starten met een (online) kennismaking om elkaar beter te leren kennen.

Voorbereidingsopdracht

Voorafgaand aan dit gesprek ontvang je een e-mail met een aantal vragen ter voorbereiding.

Opzet programma’s:

Fase 1: Verhelderen
Fase 2: Verkennen
Fase 3: Verwerken
Fase 4: Versterken

*Dit traject is voor singles alsook voor de persoon die een relatie heeft en zonder geliefde het liefdesgeluk traject doorloopt.

Tijdens het kennismakingsgesprek is voldoende ruimte om met mij te delen waar je tegenaan loopt en wat jouw behoeften en verlangens zijn. Daarnaast leer je meer over mijn werkwijze. En ontvang je meer informatie over de betalings- en algemene voorwaarden.

De sessies bestaan uit een combinatie van zowel online als offline.

Support:

 1. Tijdens het gehele traject kun je mij via WhatsApp bereiken want soms kun je tegen iets aanlopen dat mogelijk niet kan wachten tot de volgende sessie.
 2. Heb je na afronding van het traject (maximaal 1 jaar geldig) de behoefte om af en toe een praktische liefdesgerelateerde vraag te stellen? Dan kun je ook via WhatsApp contact met mij opnemen.

Testimonials

Ivete heeft mij enorm geholpen met het ontdekken en begrijpen van mijzelf, mijn persoonlijkheid en wat ik doe in relatie tot anderen. De inzichten hebben mij opgeleverd dat ik beter omga met spanningen, ruzies, (werk)druk en stress. – Peter –

Ik heb de rust en liefde in mijzelf gevonden en inmiddels ben ik gelukkig in mijn nieuwe liefdesrelatie. De inzichten en praktische tools die ik toen heb gekregen, pas ik nog dagelijks toe. – Sandra –

Nog twijfels?

Een gevoel van schaamte dat het niet lukt een liefdevolle relatie aan te gaan of te behouden, kan je ervan weerhouden professionele hulp te accepteren.

Weet dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt. Uit je comfortzone stappen en hulp zoeken draagt juist bij aan het vervullen van je behoeften op liefdesgebied.

Wil je slagen in de liefde? Aarzel niet langer en ontdek hoe ik jou verder kan helpen.

Ivete Brito Silva

Liefdes- en relatietherapeut

Heb je vragen of wil je advies?

 • +31(0)6 48 01 46 38
 • info@eenliefdevollerelatie.nl