Besloten Community


Deel eerlijke verhalen over de liefde en de liefdesrelatie met gelijkgestemden en leer van mijn kennis als liefdes- en relatietherapeut.

Ben jij vrouw en wil je ware liefde ervaren?

Wil je hiervoor je verdiepen in jezelf, in jouw geliefde en in het wel en wee van de liefdesrelatie? Wil je de sprankeling in je relatie (terug)vinden en verdiepen zonder te belanden in de romantische clichés en irreële verwachtingen van Hollywood films? Heb je een liefdevolle en sprankelende relatie en wil je dit zo houden en tegelijkertijd andere vrouwen helpen hun relatie te versterken en verdiepen?

Dan is de besloten Facebook groep ‘Een liefdevolle relatie’ echt iets voor jou!

Community ‘Een liefdevolle relatie’

Doordat je in deze groep eerlijke verhalen over de liefde, tips en inspiratie met elkaar deelt, leer je van en met elkaar en is het leuker om zo te bouwen aan jouw (toekomstige) relatie.

Het voordeel van deze groep is dat we gebruik maken van de wijsheid van de groep. Ik deel mijn visie en kennis van de liefde en de liefdesrelatie met jou. Fijn om hier samen onze kennis en ervaringen te delen. Door allemaal actief bij te dragen, profiteren we daar als groep van. En is samen leren leuk!

Word lid

Via deze link word je gratis lid: https://www.facebook.com/groups/eenliefdevollerelatie

Ik kijk ernaar uit je in de community te verwelkomen en wens jouw een liefdevolle relatie toe!

Liefdevolle groet,

Ivete Brito Silva